Zakelijke dienstverlening

Als zakelijk dienstverlener behoort u tot een diverse groep van zzp'ers en mkb-ondernemers: bedrijven die advies of personeel leveren aan andere organisaties. Of hen werk uit handen nemen. Bijvoorbeeld als accountant, adviseur, reclamemaker of architect. Zo levert u een waardevolle bijdrage aan vaak grote organisaties. Maar u loopt ook risico's. We hebben de belangrijkste schaderisico's in uw branche op een rij gezet. Welke bedrijfsschadeverzekering is relevant voor u als dienstverlener?

Risico's in de zakelijke dienstverlening

Dienstverleners verschillen onderling in het soort werkzaamheden dat ze uitvoeren. Toch zijn de belangrijkste risico's voor zzp'ers en mkb-bedrijven in deze bedrijfstak gelijk.

Computerschade en dataverlies

Zakelijke dienstverlening is vaak kenniswerk: u bent in grote mate afhankelijk van uw documenten, bedrijfsgegevens en software. Diefstal of schade aan computers en apparatuur kunnen tot kostbaar dataverlies leiden. Bedrijfsgegevens zijn vaak moeilijk te vervangen of herstellen. De juiste bedrijfsverzekering kan hierbij kosten dekken.

Schade aan uw pand of inventaris en diefstal

Een brand of lekkage kan uw bedrijf zomaar tot stilstand brengen. Schadeherstel en de inkomsten die u misloopt kunnen flinke kosten opleveren.

Een ongeluk met uw zakelijke auto, schade of diefstal

Als dienstverlener bent u veel onderweg, naar kantoor, klanten en partners. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Loopt uw auto schade op? Dan wilt u dat het snel en goed opgelost wordt. Zodat u door kunt met uw werk.

Verzekering mkb en zzp dienstverleners?

Veel zakelijk dienstverleners zijn in vergelijking met andere bedrijfstakken niet erg uitgebreid verzekerd. Misschien ziet u op tegen de verzekeringskosten. Of staat u als kleinere ondernemer minder stil bij uw risico's. Toch hoeven premies voor een kleine onderneming niet hoog te zijn.

Vissers Adviesgroep biedt de belangrijke zzp- en MKB verzekeringen aan in één overzichtelijk pakket. Hiermee kunt in een keer de belangrijkste risico's afdekken. De voordelen? Eén polis, scherpe premies en een aantrekkelijke pakketkorting. U kunt het zakelijk verzekeringspakket naar wens aanpassen.

Verzekeringen die veel afgesloten worden door dienstverleners in mkb en zzp'ers zijn de brandverzekering, de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de computerverzekeringen. Aanvullend worden ook de zakelijke autoverzekering en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering geregeld afgesloten als bedrijfsverzekering.