Uw personeel

Verzuim

Uw werknemers zijn vaak het belangrijkste kapitaal. Niets is zo vervelend als een zieke werknemer. Zeker als het om een lang ziekteverzuim gaat. Veel verzuim is te voorkomen met een gezonde werksfeer. Onze verzekeraars houden zich al jaren bezig met verzuimpreventie en re-integratie van medewerkers. Deze ervaring en expertise zetten zij natuurlijk in om het verzuim in uw bedrijf terug te dringen

Een zieke werknemer kost u als werkgever gemiddeld € 250,- per dag. Niet alleen betaalt u zijn of haar loon door, u moet ook voor een vervanger zorgen of genoegen nemen met productieverlies. En wat als uw werknemer langdurig ziek dreigt te blijven? Met een goede verzuimverzekering beperkt u deze risico’s.

Vergoedingen en ondersteuning

Vissers Adviesgroep gaat samen met u op zoek naar een verzuimverzekering. Hierdoor kunt u rekenen op vergoedingen voor verzuimkosten van uw bedrijf. Maar met een financiële vergoeding heeft u uw werknemer nog niet terug. Een goede verzuimverzekeraar helpt u daarom ook met verzuimpreventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Langdurig ziekteverzuim van uw werknemer kan soms met weken of zelfs maanden worden verkort.