Uw bedrijf

Voor u als ondernemer is de continuïteit van uw bedrijf het belangrijkst. U werkt zorgvuldig en treft waar mogelijk preventieve maatregelen. De resterende risico’s kunt u afdekken met een verzekering.

Bij Vissers Adviesgroep kunt u terecht voor totaaloplossingen voor:

Snelle schadeafhandeling

Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan zorgen wij voor een snelle en adequate schadeafhandeling. Want ook wij willen dat u uw bedrijf weer draaiend krijgt. We zullen u daarbij zoveel mogelijk ontlasten door – waar mogelijk – u concreet te hulp te schieten.

Online incassoservice

Veel bedrijven hebben last van debiteuren die te laat of helemaal niet betalen. Bij de Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven van DAS Verzekeringen is incassobijstand daarom standaard meeverzekerd. Ook kunt u gratis gebruik maken van online incassoservice. Bovendien kunt u, als u een Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven heeft afgesloten, gratis en onbeperkt incasso’s indienen, zonder eigen risico.

Advies

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen met preventieve maatregelen op allerlei gebieden? Klik dan hier om een afspraak te maken. Wij kunnen u hierover van alles vertellen.