Onze werkwijze

Om u als klant goed van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van een beproefde werkwijze. Onze dienstverlening is onderverdeeld in vijf transparante onderdelen die op elkaar aansluiten.

Vrijblijvende afspraak

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we uw mogelijkheden en bieden we informatie en een eerste advies op basis van uw specifieke zakelijke situatie.

Persoonlijk advies

Indien u op basis van het oriƫntatiegesprek gebruik wenst te maken van onze dienstverlening, zullen wij dieper op uw zakelijke situatie ingaan tijdens een vervolggesprek.

Wij maken samen met u een risico inventarisatie van uw bedrijf en brengen alles in kaart. Hierna adviseren wij u over welke soort verzekeringen het beste bij uw bedrijf passen. Hierbij hebben wij natuurlijk inzage nodig in uw zakelijke gegevens zodat we een gedegen advies op maat kunnen uitbrengen.

Vergelijken

Op basis van ons advies, gaan we op zoek naar passende verzekeringsmaatschappijen en zullen we een vergelijking maken van de offertes en polisvoorwaarden. Wij bespreken onze bevindingen met u en komen uiteindelijk tot een totaal advies.

Zo zult u nooit voor verrassingen komen te staan.

Aanvragen

Vervolgens bemiddelen we met de diverse verzekeringsmaatschappijen om uw op maat gemaakte verzekeringspakket zo voordelig mogelijk te maken.

Schade of vragen

Indien u via ons het op maat gemaakte verzekeringspakket heeft afgesloten, kunt u altijd via ons schade melden of andere verzekeringsvragen bespreken.

Via ons digitale dossiersysteem kunnen wij altijd meteen bij uw gegevens en kunnen wij zeer snel uw schademelding in gang zetten.

Zo kunnen wij onze klanten zoveel mogelijk ontlasten van de administratieve rompslomp die vaak gepaard gaat met schademeldingen of andere verzekeringszaken.

Bij Vissers Adviesgroep werken wij met digitale polissen, om het milieu te besparen en u snel van dienst te kunnen zijn.