Woonverzekering

Uw woning is erg belangrijk. Het is de plek waar u leeft, waar al uw spullen staan en waar u kunt ontspannen. Begrijpelijk dat u er niet aan moet denken als uw persoonlijke- of waardevolle spullen worden gestolen of dat uw huis in rook opgaat. Mocht er toch een dergelijk scenario voorkomen, wilt u wel goed verzekerd zijn. De woonverzekering biedt dan de uitkomst. Bij Vissers Adviesgroep weet u zeker dat uw huis en inboedel goed onder de pannen zitten. Kies zelf waar u zich voor wilt verzekeren en stel uw eigen pakket samen.

Wat is een woonverzekering?

De woonverzekering verzekerd u tegen alle vormen van schade omtrent uw huis. Onder uw woonverzekering vallen de opstalverzekering en inboedelverzekering. Het is ook mogelijk dat u er nog een aansprakelijkheidsverzekering bij afsluit.

Opstalverzekering

De opstalverzekering verzekert uw woonhuis tegen schade die is ontstaan door bijvoorbeeld brand, waterschade, storm of diefstal na inbraak. Hieronder vallen alle onroerende zaken zoals uw huis, bijgebouwen of een erfafscheiding.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzekert u alle spullen die in uw woning staan. Dit kunnen meubelen zijn, maar ook sieraden, laptops en andere elektronische apparaten. Mochten deze spullen verwoest worden door bijvoorbeeld brand of water, kunt u een beroep doen op deze verzekering. Een inboedelverzekering omvat alle roerende zaken.

Aansprakelijkheidsverzekering

Het kan voorkomen dat u onbedoeld schade maakt bij anderen. Het is dan wel zo handig dat u een aansprakelijkheidsverzekering heeft. Een aansprakelijkheidsverzekering geldt ook als er, door een gebrek aan uw woonhuis, een dakpan van uw woning valt.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de woonverzekering of heeft u vragen over de vergoedingsbedragen en uw eigen risico? Neem dan vrijblijvend contact op met Vissers Adviesgroep. Wij bekijken uw situatie en anticiperen daarop. U bent zeker van persoonlijk en gepast advies. Bel naar: 076-5042900 of vul het contactformulier in: