Vast tarief

Vissers Adviesgroep geeft onafhankelijk advies op het gebied hypotheken en andere financiële producten. Omdat dit in veel gevallen complexe producten zijn, is het verstandig u goed te laten informeren. Bij ons bent u aan het goede adres! Vissers Adviesgroep heeft geen afspraken met aanbieders en is dus écht onafhankelijk. Bovendien worden al onze medewerkers voortdurend bijgeschoold. Hierdoor voldoen wij van vanzelfsprekend aan alle wettelijke eisen wat betreft opleiding en deskundigheid.

Door onze efficiënte werkwijze en parate kennis kunnen wij u tegen een scherp tarief van dienst zijn. Op dit moment zijn we zelfs een van de goedkoopste in de regio.

Zo ziet u goed hoeft niet altijd duur te zijn!

Adviseren

Wij stellen een advies voor u op in het kader van het aangaan van een hypothecaire lening. Daarvoor voeren we een grondig onderzoek uit, waarbij wij ingaan op uw financiële positie, uw wensen en doelen, uw kennis en ervaring op financieel gebied en uiteraard ook uw risicobereidheid. Aan de hand daarvan stellen wij een klantprofiel op als basis voor een gedegen advies en een passend product. Dit advies ontvangt u in schriftelijke vorm. Bovendien bespreken wij dit advies uitgebreid met u. Voor adviseren betaalt u ons een vast bedrag van € 1.150,- ongeacht het daadwerkelijk aantal bestede uren. 
Het adviestarief is exclusief BTW. Indien ons advies leidt tot onderstaande bemiddeling, is er géén BTW verschuldigd.

Bemiddelen

Indien gewenst kunnen wij op basis van het uitgebrachte advies voor u bemiddelen. Wij hebben uitstekende contacten met een groot aantal aanbieders van financiële producten. Als u bij die aanbieders een product wilt afnemen kunnen wij dat geheel voor u
verzorgen. Voor bemiddeling is een gedegen en passend advies altijd uitgangspunt. Het is immers belangrijk dat u een product afneemt dat bij uw situatie past. Voor bemiddelen betaalt u ons een vast tarief van € 1.000,-. Dit is een vast tarief ongeacht de tijd die wij besteden.

Wat kost een hypotheek bij onze collega's?

Banken