Persoonlijk MKB advies

Maak nu gebruik van onze jarenlange expertise met MKB verzekeringen. Tijdens een vrijblijvende afspraak nemen we samen uw huidige situatie door. Vervolgens geven we u transparant en onderbouwd advies gericht op uw persoonlijke situatie.

Daarnaast kunnen wij onafhankelijk en vaak zeer voordelige MKB pakketten voor uw bedrijf samenstellen. Wij hebben namelijk geen bindende afspraken met verzekeringsmaatschappijen.

Ons advies is altijd gebaseerd op uw specifieke zakelijke situatie en volgens een beproefde en inzichtelijke werkwijze. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Maak nu een vrijblijvende afspraak (ook ’s avonds mogelijk) voor een gratis polischeck via 076 - 5042900 of vul direct het contactformulier in.

Zit ik vast aan mijn huidige verzekeringen?

Het kan zijn dat uw verzekeringen gebonden zitten aan een langdurig contract. Echter is het steeds vaker mogelijk uw verzekeringen op korte termijn over te sluiten.

Kan ik toch overstappen terwijl mijn contract nog loopt?

Ja, in veel gevallen kunnen wij dezelfde polissen per direct via onze bemiddeling laten lopen. U profiteert dan meteen van onze service en schade afhandeling

Kunnen altijd alle verzekeringen in één pakket?

Wij brengen samen met u alle risico's in kaart en zoeken hierbij passende verzekeringsoplossingen. Daarna zoeken we de juiste maatschpij met de beste voorwaarden en premies. Het hoeft dus niet altijd in uw belang te zijn dat alles in één pakket gestopt wordt.

Wie moet ik bellen als ik vragen heb?

Dat is simpel.....ONS...Wij staan elke dag voor u klaar ook in de avonduren. U hoeft maar één nummer te onthouden 076-5042900!!

Wie moet ik bellen bij schade?

Ook dat is makkelijk! Hetzelfde nummer 076-5042900! U meldt de schade bij ons en wij zullen zo goed mogelijk uw belangen behartigen, beloofd is beloofd!