Pakket particulier

Opstal en Inboedelverzekering

Brand, storm, diefstal of water kunnen veel schade aanrichten aan uw woonhuis en inboedel. Als u uw Inboedel­verzekering via Vissers Adviesgroep sluit, verzekert u uw particuliere eigendommen tegen deze risico's en nog veel meer. U kunt er zelfs voor kiezen uw spullen 'allrisk' te verzekeren. Deze zijn dan tevens verzekerd tegen ieder onvoorziene en onverwachte gebeurtenis.

Aansprakelijkheidsverzekering

Veroorzaakt u per ongeluk schade aan een andere partij? Dan biedt de aansprakelijkheidsverzekering van Vissers Adviesgroep uitkomst. Want stel, uw kind schopt met zijn bal een ruit in van de buren. Of uw dochtertje fietst per ongeluk tegen een auto en maakt een kras erop. Dan kunnen de kosten hoog oplopen. De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade aan derden. En dat is wel zo'n fijn idee.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering kunt u een beroep doen op juridische hulp. Als u in een juridisch conflict verzeild raakt, wilt u niet alleen gelijk hebben, maar ook gelijk krijgen. Als u een rechtsbijstandverzekering hebt hoeft u zich dan geen zorgen te maken over de kosten.

U kunt de Rechtsbijstandverzekering afsluiten wanneer u maar wilt, maar deze verzekering kent een wachttijd van drie maanden. Voor lopende zaken wordt geen dekking geboden. U kunt dus in de eerste 3 maanden geen aanspraak maken op de verzekering.

Upload hieronder uw verzekeringspolis en wij maken voor u een scherpe aanbieding.