Gratis polischeck

Bent u particulier, ondernemer of eigenaar van een bedrijf en heeft u geen idee of uw verzekeringen wel alles dekken of up-to-date zijn? Bent u het overzicht kwijt over welke polissen waar lopen? Wilt u verzekeringskosten besparen?

Bel dan nu voor een vrijblijvende afspraak waarin wij al uw risico's in kaart brengen, uw huidige polissen checken en advies geven over de mogelijkheden. 

Vanzelfsprekend is deze check gratis.

U kunt ook een foto maken van uw polissen of inscannen en uploaden.

Zit ik vast aan mijn huidige verzekeringen?

Het kan zijn dat uw verzekeringen gebonden zitten aan een langdurig contract. Echter is het steeds vaker mogelijk uw verzekeringen op korte termijn over te sluiten.

Kan ik toch overstappen terwijl mijn contract nog loopt?

Ja, in veel gevallen kunnen wij dezelfde polissen per direct via onze bemiddeling laten lopen. U profiteert dan meteen van onze service en schade afhandeling

Kunnen altijd alle verzekeringen in één pakket?

Wij brengen samen met u alle risico's in kaart en zoeken hierbij passende verzekeringsoplossingen. Daarna zoeken we de juiste maatschpij met de beste voorwaarden en premies. Het hoeft dus niet altijd in uw belang te zijn dat alles in één pakket gestopt wordt.

Wie moet ik bellen als ik vragen heb?

Dat is simpel.....ONS...Wij staan elke dag voor u klaar ook in de avonduren. U hoeft maar één nummer te onthouden 076-5042900!!

Wie moet ik bellen bij schade?

Ook dat is makkelijk, hetzelfde nummer 076-5042900. U meldt de schade bij ons en wij zullen zo goed mogelijk uw belangen behartigen, beloofd is beloofd!

Upload hieronder uw verzekeringspolis en wij maken voor u een scherpe aanbieding.