Alles in één pakket

Wilt u geen kopzorgen meer over uw verzekeringen van uw bedrijf? Wilt u ook een duidelijk overzicht en één aanspreekpunt?

Dan bent u bij Vissers Adviesgroep op het juiste adres. Wij bieden u MKB oplossingen in één verzekeringspakket. Al uw verzekeringen in één overzichtelijk pakket. Geheel gebaseerd op uw individuele bedrijfssituatie.

En alle rompslomp rondom schademeldingen nemen wij direct van over, want uw bedrijf ontzorgen is ons vak!

Maak nu een vrijblijvende afspraak (ook ’s avonds mogelijk) voor een gratis polischeck via 076 - 50 42 900 of vul direct het contactformulier in.

Zit ik vast aan mijn huidige verzekeringen?

Het kan zijn dat uw verzekeringen gebonden zitten aan een langdurig contract. Echter is het steeds vaker mogelijk uw verzekeringen op korte termijn over te sluiten.

Kan ik toch overstappen terwijl mijn contract nog loopt?

Ja, in veel gevallen kunnen wij dezelfde polissen per direct via onze bemiddeling laten lopen. U profiteert dan meteen van onze service en schade afhandeling

Kunnen altijd alle verzekeringen in één pakket?

Wij brengen samen met u alle risico's in kaart en zoeken hierbij passende verzekeringsoplossingen. Daarna zoeken we de juiste maatschpij met de beste voorwaarden en premies. Het hoeft dus niet altijd in uw belang te zijn dat alles in één pakket gestopt wordt.

Wie moet ik bellen als ik vragen heb?

Dat is simpel.....ONS...Wij staan elke dag voor u klaar ook in de avonduren. U hoeft maar één nummer te onthouden 076-5042900!!

Wie moet ik bellen bij schade?

Ook dat is makkelijk! Hetzelfde nummer 076-5042900! U meldt de schade bij ons en wij zullen zo goed mogelijk uw belangen behartigen, beloofd is beloofd!