Rechtsbijstandverzekering

Juridische conflicten gaat u natuurlijk liever uit de weg, maar soms ontkomt u er niet aan. Want wat doet u als uw aannemer zijn afspraken niet na komt en de verbouwing van uw huis of bedrijf niet gaat zoals u dat had gewild? Of als u betrokken raakt bij een verkeersongeval met vervelende gevolgen? Dan zult u blij zijn dat u een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten. Juridische conflicten zijn vaak complex en het is logisch dat u daar zelf geen ervaring mee heeft. Daar komt bij dat het een flinke smak geld kan gaan kosten. Professionele ondersteuning is dan wel zo wenselijk. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor de juridische onkosten die u heeft moeten maken. Een rechtbijstandverzekering is voor zowel bedrijven als particulieren.

Uw persoonlijke verzekeringsadviseur

Met de rechtsbijstandverzekering van Vissers Adviesgroep bent u verzekerd van gedegen en persoonlijk advies. Wij zijn meer dan alleen verzekeraars. Persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij analyseren uw situatie en geven u gepast advies. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u ons te allen tijde bellen met betrekking tot juridische vragen. Bent u betrokken bij een juridisch conflict, dan krijgt u hulp van één van onze ervaren medewerkers. Mocht uw zaak voor de rechter komen of is het een erg specialistische zaak? Dan krijgt u een externe advocaat of specialist toegewezen. Sluit ook een rechtsbijstandverzekering af als u:

  • uw rechten wilt waarborgen

  • snel en gepaste hulp wilt als u betrokken raakt in een conflict

  • een inzichtelijke verzekering wilt en persoonlijk advies prefereert.

Zorg dat uw recht verzekerd is

Wees voorbereid op ongewenste juridische conflicten en sluit een rechtsbijstandverzekering af. Wilt u eerst weten wat uw rechten zijn? Neem vrijblijvend contact op met Vissers Adviesgroep. Wij leggen u graag het belang van een rechtsbijstandverzekering uit.

Bel: 076 - 50 42 900 of vul het contactformulier in.