Onze werkwijze

Onze dienstverlening is onderverdeeld in vijf onderdelen die op elkaar aansluiten, maar in principe los van elkaar staan. U kunt zelf bepalen van welke onderdelen u gebruik wilt maken:

Vrijblijvende afspraak

Onder het genot van een kopje koffie aan het Van Bergenplein te Etten-Leur bespreken we uw mogelijkheden en bieden we informatie en een eerste advies op basis van uw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies

Indien u op basis van het oriënterende gesprek gebruik wenst te maken van onze dienstverlening, zullen wij dieper op uw persoonlijke situatie ingaan tijdens een vervolggesprek. We adviseren u dan bijvoorbeeld over welke soort verzekeringen uw risico’s op schade het meeste dekken. Hierbij hebben wij natuurlijk inzage nodig in uw persoonlijke gegevens zodat we een gedegen advies op maat kunnen samenstellen.

Vergelijking offertes en polisvoorwaarden

Op basis van ons advies welke verzekeringen er nodig zijn, gaan we op zoek naar passende verzekeringsmaatschappijen en zullen we een vergelijking maken van de offertes en polisvoorwaarden. Zo zult u nooit voor verrassingen komen te staan. U kunt ook van tevoren zelf al via deze website offertes vergelijken voor een eerste indicatie.

Definitieve samenstelling verzekeringspakketten

Vervolgens zullen wij voor u gaan bemiddelen met de diverse verzekeringsmaatschappijen om uw op maat gemaakte verzekeringspakket zo voordelig mogelijk te maken.

Bij schade of andere verzekeringszaken

Indien u via ons het op maat gemaakte verzekeringspakket heeft afgesloten, kunt u altijd via ons schade melden of andere verzekeringsvragen bespreken. Via ons digitale dossiersysteem kunnen wij altijd meteen bij uw gegevens voor een snelle afhandeling van uw schademelding of over vragen die u misschien heeft.