Hypotheek Breda

Wilt u graag verhuizen naar de bruisende en gezellige stad Breda? Een mooi en luxe appartement in het centrum of een heerlijke gezinswoning aan de rand van Breda? Wij kijken samen met u naar uw hypotheekmogelijkheden. Op basis van uw wensen, persoonlijke voorkeuren en financiële situatie, zorgen wij dat u een hypotheek op maat krijgt. Een hypotheek waarmee u uw droomhuis kunt realiseren. Is dit uw eerste koophuis? Grote kans dat u verdwaalt in het hypotheken doolhof. Niet zo gek, als u zich bedenkt dat er ontzettend veel hypotheekvarianten zijn. Wij helpen u de juiste hypotheek te vinden.

Totaalpakket

Bij Vissers Adviesgroep leveren we het totaalpakket. Wij gaan een oriënterend gesprek met u aan, waarin uw wensen en behoeften duidelijk worden. Vervolgens brengen wij uw financiële situatie in kaart. Vissers Adviesgroep is een onafhankelijke persoonlijke adviseur. Wij begrijpen dat het bij een hypotheek niet alleen om de laagste rente gaat, maar ook om de voorwaarden en om uw persoonlijke situatie. Wij hebben geen bindende afspraken met verschillende partijen. Wel hebben wij erg veel contacten met hypotheek aanbieders. Dit geeft ons de mogelijkheid om u een hypotheek op maat te leveren. Wij zoeken samen met u naar de beste aanbieder en regelen vervolgens alles omtrent de hypotheek. Wij ontzorgen u, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

U staat niet voor verrassingen

Door onze transparante werkwijze staat u nooit voor verrassingen. Wij betrekken u bij het gehele proces en stellen u van alles op de hoogte. Zeker in deze onzekere tijden en de huizenmarkt die telkens verandert, vinden wij het belangrijk dat u van alles op de hoogte bent. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. Kunt u niet tijdens onze reguliere openingstijden? Het is ook mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken.

Bel naar: 076-5042900 of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Vissers Adviesgroep beschikt over gekwalificeerde hypotheekadviseurs en leveren u maatwerk, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.